Back to top

„Nagyon jó érzés” – Oguntoye Viktória Szlovákia, Bízik Réka a MOL extraliga legjobbja

< Vissza
2021-06-18
„Nagyon jó érzés” – Oguntoye Viktória Szlovákia, Bízik Réka a MOL extraliga legjobbja

A HC DAC Dunaszerdahely női kézilabda csapatának jelöltjei arattak a Szlovák Kézilabda Szövetség által a 2020-as esztendőre meghirdetett legjobbaknak járó elismerések között. Az összesen tíz kategóriából a sárga-kékek hatot elhódítottak. A kategóriánként megnevezett három-három játékosokra a szurkolók szavazhattak.
Gratulálunk díjazottainknak és köszönjük szurkolóink bizalmát és támogatását!


A Szlovák Kézilabda Szövetség meghirdette a szokásos évi legjobb játékosokra történő szavazás lehetőségét. Minden kategóriában három-három játékosra lehetett voksot leadni a megadott határidőig. Kiosztásra kerültek az egyes posztok mellett a Szlovákia legjobb játékosának, a MOL extraliga legjobb játékosának és a legjobb fiatal tehetségnek járó díjak is. Az összesen tíz lehetőségből hatot a HC DAC Dunaszerdahely játékosai nyertek el úgy, hogy ketten két-két kategóriában is a legjobbnak bizonyultak. Oguntoye Viktória a legjobb kapusnak járó elismerés mellett Szlovákia legjobb játékosa lett. Bízik Réka kapta a legtöbb szavazatot a balszélsők között és a MOL extraliga legjobbja díját és elhódította. Mellettük Bízik Boglárka lett a legjobb irányító, és Kristína Pastorková pedig a legjobb beálló játékos.

Oguntoye Viktória remek formát mutatott egész szezonban, amit a szurkolók szavazataikkal is megerősítettek. „Meglepődtem, hogy engem szavaztak meg a szurkolók, nem számítottam rá. Nagyon örülök a díjnak, és köszönöm szépen mindenki voksát, nagyon jó érzéssel tölt el!”

„Óriási öröm és büszkeség, amit elértek játékosaink ezen a szavazáson. Külön emeli az eredmény fényét, hogy mindezt szurkolóinknak, szimpatizánsainknak köszönhetjük, hiszen az ő voksaik döntöttek, hogy a szakmai zsűri által összeállított három legjobb körül ki kerül ki kategóriagyőztesként. Mi sem mutatja jobban, hogy a kézilabda-szeretők ebben a nehéz, és felemás szezonban is mellettünk álltak, és ha személyesen nem is tudták, de online figyelemmel kísérték a klub, a csapat életét és sikereit. Köszönjük szépen a sok szavazatot, és azon leszünk, hogy a következő szezonban még jobb eredményekkel háláljuk meg, hogy ilyen sokan mellettünk, velünk vannak – nyilatkozta Horváth Zoltán klubelnök.”

A HC DAC Dunaszerdahely díjazottai
Szlovákia legjobb játékosa: Oguntoye Viktória
MOL extraliga legjobb játékosa: Bízik Réka
Legjobb iránytó: Bízik Boglárka
Legjobb balszélső: Bízik Réka
Legjobb beálló: Kristína Pastorková
Legjobb kapus: Oguntoye Viktória

Gratulálunk a díjazottaknak, köszönjük szurkolóink szavazatait és támogatását!
Hajrá HC DAC, hajrá Dunaszerdahely!

 

„Nagyon jó érzés” – Oguntoye Viktória Szlovákia, Bízik Réka a MOL extraliga legjobbja