Back to top

Ifistáink fontos győzelme Trencsénben

< Vissza
2020-09-22
Ifistáink fontos győzelme Trencsénben

A HC DAC Dunaszerdahely mindkét ifjúsági csapata Trencsénben lépett pályára szeptember 22-én. Mind az U19 mind a fiatalabbak, az U17 korú lányok fontos pontokkal a zsebben tértek haza egyik legnagyobb ellenfelüktől. Edzőik egyaránt büszkék rájuk.


Prikler Silvia az U19 edzője a korábbi mérkőzéshez képest javuló tendenciát mutató csapata győzelmének kifejezetten örült. „Trencsénben egy nagyon izgalmas meccsen játszottunk, csak a hajrában tudtunk elszakadni az ellenféltől, a félidőben még a hazaiak vezettek egy góllal. Az ezt megelőző mérkőzéshez képest javult a lányok teljesítménye, örülök, hogy megnyertük a találkozót, fontos pontokat szereztünk.”

„Nagyon fontos 2 pontot hoztunk haza. Tisztában voltunk vele, nem lesz könnyű mérkőzés, hiszen az ellenfelünkkel többször találkoztunk korábban országos döntők során. Az első félidőben nagyon jól teljesített az egész csapat, a második játékrészben volt ugyan egy tíz perces hullámvölgyünk, amit a hazai csapat ki is használt, de egy időkérést követően a lányok újra úgy játszottak, mint a mérkőzés elején, ennek köszönhetően magunkhoz ragadtuk az értékes bajnoki pontokat. Kimagasló teljesítményt nyújtott balátlövőnk, Hornyák Panna – számolt be U17 csapata teljesítményéről Brunczvik Tünde edző.”

2020.09.22
Sportcsarnok, Trencsén
U19
HK AS Trenčín (Trencsén) - HC DAC Dunajská Streda (Dunaszerdahely): 26-31 (15-14)
U17
HK AS Trenčín (Trencsén) - HC DAC Dunajská Streda (Dunaszerdahely): 33-34 (15-19)
Mérkőzés jegyzőkönyv ITT elérhető.