Back to top

Válogatott játékosaink összetartásokon vesznek részt

< Vissza
2021-03-18
Válogatott játékosaink összetartásokon vesznek részt

A HC DAC Dunaszerdahely felnőtt és serdülő korú válogatott játékosai a március 17-21. közötti időszakot klubjuktól távol, nemzeti csapataikban töltik. A felnőttek VB kvalifikációra készülnek Luxemburgban, a serdülők a nyári EB-t megelőző összetartáson vesznek részt.


A HC DAC Dunaszerdahely felnőtt női csapatának négy tagja erősíti a szlovák kézilabda válogatottat. Oguntoye Viktória, Bízik Réka, Bízik Boglárka és Pastorková Kristína (Rajnohová Monika sérülés miatt maradt ki – a szerk.) Luxemburgban készülnek, ill. vesznek részt VB selejtezőn, ahol a házigazdák mellett Ukrajnával és Izraellel kell csatát vívniuk a továbbjutásért. A selejtező következő állomása április elején lesz, ahol mindenképpen szeretnének Bízikék ott lenni, amihez a mostani kvalifikációt az első két hely valamelyikén kell, hogy végezzék.

A női válogatott VB kvalifikációs programja:
2021. március 19. péntek 17:00
Szlovákia – Ukrajna
2021. március 20. szombat 15:30
Szlovákia – Izrael
2021. március 21. vasárnap 18:00
Luxemburg – Szlovákia
A mérkőzéseket az RTVS2 csatorna élőben közvetíti

A serdülő válogatott a Puchovban megrendezésre kerülő összetartására három csallóközi sárga-kék játékos kapott behívót, Hornyák Panna, Kucsera Rebeka és Volner Chiara lehet ott a nyári korosztályos EB-re készülő héten. A szakmai stábban helyet kapott Straka Mária és Ollé Róbert is.

Eredményes és sérülésmentes felkészülést kívánunk sportolóinknak és szakembereinknek!

 

 

Válogatott játékosaink összetartásokon vesznek részt
Válogatott játékosaink összetartásokon vesznek részt